Over Jachthaven Bon

Jachthaven Vinkeveense Plassen

Gelegen op één van de mooiste plekken van de Vinkeveense Plassen, vindt u Jachthaven Bon. De plek bij uitstek wanneer u in een prachtige omgeving wilt varen en volledig tot rust wilt komen.

Onze 360 ligplaatsen en uitstekende faciliteiten zorgen ervoor dat u bij ons zorgeloos kunt komen varen en genieten. Naast de ligplaatsen bieden wij ook winterstalling aan: zowel overdekt als buiten op goede winterblokken, of in het water.

360 ligplaatsen

Camping

Restaurant

Overdekte
winterstalling

Meer dan alleen een haven

De jachthaven aan de Vinkeveense Plassen is meer dan alleen een haven. Wij kunnen u namelijk ook klein onderhoud (advies) bieden. Daarnaast maken wij gebruik van de diensten van David Oudshoorn voor uw buitenboord- of inboardmotor reparatie of onderhoud (zie bij Reparatie en Onderhoud). Tevens is het bij ons mogelijk om gebruik te maken van de diensten van PMP Jachtbouw en –service voor ieder onderhoud op reparatie aan uw schip (zie bij Reparatie en Onderhoud). Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf aan uw schip te werken zowel buiten op de terreinen als binnen in de loods.

Onze jachthaven aan de Vinkeveense Plassen biedt u ook een camping met 70 vaste campingplaatsen, die allen aan het water liggen: ideaal wanneer u een nabijgelegen ligplaats zoekt voor uw boot. Ook hier bent u uiteraard van alle gemakken voorzien: verlichte toegangspaden, elektriciteit, water, riolering en een parkeerplaats voor uw auto.

Jachthaven Bon nodigt u van harte uit het zelf te komen beleven: de unieke sfeer, prachtige natuur, en natuurlijk het water!